GİRESUN / ŞEBİNKARAHİSAR - Şebinkarahisar Yatılı Bölge Ortaokulu

Şebinkarahisar Yatılı Bölge Ortaokulu

Avutmuş Mahallesi Bağlar Caddesi No 131/A Şebinkarahisar / GİRESUN
Vizyon
“Gelişen Teknolojiyle donanımlı, kaliteli eğitim ve öğretimi sunarak ailesine ve ülkesine yararlı, çalışkan, üretken, çağın imkan ve teknolojilerini iyi kullanabilen, geleceğin güçlü Türkiyesi için ufuk sahibi, paylaşımcı bireyler yetiştirerek, gelişmelerin önünde model ve lider kurum olmaktır.”
Misyon
“Öğrencilerimizi bireysel niteliklerini de dikkate alarak, kendilerini sürekli geliştirebilen girişimci ve özgüven sahibi, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Ekonomi ve Bilişim alanındaki verileri en ideal sistemle uygulayabilen, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, kendi alanında toplumun nitelikli insan gücü ihtiyacını karşılayabilen, milli kimliğini koruyarak toplumun gelişmesine katkı sağlayabilen, Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda bilimsel, çağdaş, lider, cesur ve kararlı bireyler yetiştirmektir.”
Saatler
Okulumuzda Dersler 08:30 da başlayıp 14:50 de son bulmaktadır. Ayrıca Kurslar ile birlikte 16:30 ´ da bitmektedir.
Okulumuza ulaşım şehir içi avutmuş dolmuşları ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Bağlar olarak anılan Avutmuş, Kütküt ve İkioğul mahallelerinin birleşim noktası olan Köprübaşı mevkisindedir.
Şebinkarahisar Merkeze 6 Km mesafededir.
Sportif Etkinlikler
basketbol,mini futbol,batminton,voleybol sahaları mevcut olup, ayrıca masa tenisi,satranç ve atletizm alanlarında çalışmalar yapılmaktadır.
Bu Benim Eserim ve Giresun temalı yarışmalarda ödüller alınmıştır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz "Beyaz Bayrak" sahibi olup "Beslenme dostu Okul Projesi"ne dahil edilmiştir.